REPERTORI

El repertori del cor Ús format exclusivament per negro spirituals i canšons gospel (Can't Nobody, Old Time Religion, Sometimes I Feel, Didn't it Rain, Stars Begin to Fall....), inspirat en els grans cors dels anys 50 i 60, per˛ tambÚ en formacions mÚs petites, com Stars of Faith, el grup de Mahalia Jackson, Blind Boys of Alabama i Golden Gate Quartet, i formacions actuals, com Metropolitan Warriors, Mississippi Mass Choir o RickyDillard.

Aquesta diversitat d'estils fa que el so de la coral sigui impactant, ple de ritme i vida. Molta forša en les peces rÓpides, i un so cÓlid i tendre en les balades. L'ajut que ens proporcionen uns solistes carregats de sensibilitat completa la sonoritat i el color dels concerts.

Hem participat en nombrosos concerts i festivals, dels quals destaquem el Festival de Jazz de Terrassa, el Festival de Cˇrdoba (Argentina), l'actuació a l'esglÚsia de Santa Maria del Pi, el Dia de l'Esperanša d'Intermón Oxfam... TambÚ hem actuat amb solistes i grups convidats com Emmanuel Djob, Barcelona Jazz Orquestra, Ignasi Terraza i Rachel Ratsizafi.© gospel gràcia 2018