QUI SOM

Cor Gospel GrÓcia va néixer la tardor del 2001 al barri de GrÓcia de Barcelona. Sota l'impuls del seu primer director, Dani Alonso, un nombrˇs grup de cantants fascinats pel gospel va decidir crear una formaciˇ pionera a la ciutat.

Som un grup d'aficionats disposats a dedicar una part del nostre temps a cantar. Assagem el dimecres de 20.00h a 22.00h, a l’escola Rius i Taulet, ubicada a la Plaça Lesseps, 19 de Barcelona, al barri de GrÓcia. Molts de nosaltres no vivim al barri i alguns viuen fora de Barcelona, per˛ aix˛ no Ús impediment per trobar-nos cada dimecres per cantar.
Coincidint amb el 10Ŕ aniversari, el nostre fundador i primer director, Dani Alonso, va deixar la direcciˇ del cor, traspassant aquesta funciˇ a la m˙sic i cantant Karol Green, qui ha dirigit el cor durant els 5 anys segŘents. Al setembre del 2016 assumeix la direcciˇ Ďscar Altide, m˙sic apassionat pel g˛spel, al que ha dedicat mÚs de 20 anys de la seva vida professional. En l'actualitat el cor estÓ format per unes 80 persones.